Zoeken
Bernice Berkleef - Vinex

Vinex

Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!
Over

Hein en Simone verruilen hun appartement in het hippe Amsterdam-Zuid voor een landelijk gelegen nieuwbouwwijk in Amstelveen.Ondanks het grotere huis en de natuur om hen heen komt de burgerlijkheid van de Vinex-wijk hen algauw tegen te staan. Maar onder die schijn van braafheid gaat het nodige schuil... Een buurvrouw die niet gelukkig is in haar huwelijk en de grenzen opzoekt. Een agente die in de ziektewet is beland en een klein privéonderzoek start om zich maar nuttig te voelen. Een tiener die in een pleeggezin is geplaatst en een ijzingwekkende ontdekking doet. Op hun eigen manier gaan ze allemaal stukje bij beetje over de schreef, totdat het tijdens een buurtfeest volledig uit de hand loopt.

Fragment

Quotes
Eat Sleep Read
'Berkleef weet de lezer vanaf de eerste letter mee te nemen in de levens van de personages, die ook op hun beurt weer allemaal goed uitgewerkt zijn.'
Jaimy
de Volkskrant
'De nieuwe thriller van Gouden Strop-winnaar Bernice Berkleef is nóg gewiekster dan haar vorige.'
Rob van Scheers
Vrouwenthrillers
'Dat een boek over de, op papier, misschien wel saaiste wijken die we in ons land hebben zo spannend kan zijn, dat is volledig de verdienste van de schrijfster.'
Lyndsey Mans-Kuipers
1Amstelveen
'Vinex is een echte Amstelveense thriller.'
Trouw
'Niet meer weg te leggen deze nieuwe Berkleef.'
Monique de Heer
Auteur: Bernice Berkleef
Auteur

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021.

Edities & Details
Audio download: Vinex - Bernice Berkleef
ISBN: 9789044366747
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-04-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 480 minuten

Bestel

Paperback: Vinex - Bernice Berkleef
ISBN: 9789044354942
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-03-2023
Prijs: € 21,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Vinex - Bernice Berkleef
ISBN: 9789044354959
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-03-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Voorlezer: Beatrice van der Poel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Amsterdam BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
Lees 'Vinex' tijdens de Thrillerweken 2023

Lees 'Vinex' tijdens de Thrillerweken 2023

Vorige week vrijdag zijn de Thrillerweken van start gegaan! Tijdens de Thriller Weken 2023 van 26 mei tot en met 18 juni is op Hebban een gratis ebook met leesfragmenten en nog niet eerder gepubliceerde spannende verhalen van Nederlandse topauteurs te downloaden. Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Onze titels in de VN Detective- en Thrillergids

Onze titels in de VN Detective- en Thrillergids

Naast winnaar Vlijmscherpe tranen van S.A. Cosby staan in de 44ste editie van de VN Detective- en Thrillergids verscheidene titels van THB met prachtige recensies van de jury. Bekijk hier welke thrillers jij in huis moet halen volgens het juryrapport! Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Boeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
Sebastian Fitzek - De weg naar huis
Sebastian Fitzek
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws