Zoeken
Bernice Berkleef - Vinex

Vinex

Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!
Over

Simone en Hein zijn midden dertig, kinderloos en hebben een hond. Na jaren in Amsterdam gewoond te hebben zijn ze naar een vinexwijk verhuisd, op zoek naar meer rust, ruimte en natuur. Langzaam maar zeker leren ze hun buren een beetje kennen. Evi en Thijs, jonge ouders met goede banen en drukke levens. Joyce, een jonge vrouw die in de ziektewet zit en 's ochtends regelmatig op haar balkon te vinden is. Er wordt zelfs een feest georganiseerd om de nieuwkomers welkom te heten. Maar al snel beginnen mensen zich ook af te vragen wat de echte reden is dat Simone en Hein uit Amsterdam zijn vertrokken.

Auteur: Bernice Berkleef
Auteur

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Bloedsteen was haar tweede thriller en won de Gouden Strop 2021.

Edities & Details
Paperback: Vinex - Bernice Berkleef
ISBN: 9789044354942
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 09-02-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Vinex - Bernice Berkleef
ISBN: 9789044354959
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 09-02-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Sarah Pinborough - Over haar lijk
Sarah Pinborough
Clive Cussler - De gangster
Clive Cussler
Camilla Läckberg - Predikant
Camilla Läckberg
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws