Zoeken
Waargebeurd verhaal over overleven
Op 4 april verschijnt Dingen die ik leerde van het vallen van Claire Nelson. Tijdens haar reis in Californië valt Nelson ruim zes meter van een rots naar beneden en breekt zij haar bekken. Vier dagen probeert zij te overleven in de woestijn en deze strijd heeft zij gefilmd.

Waargebeurd verhaal over overleven

Gepubliceerd op 30 maart, 2023 om 15:10, aangepast op 30 maart, 2023 om 16:11

In het boek vertelt Claire Nelson over haar ervaring van het vallen, maar ook over hoe je jezelf altijd opnieuw op kunt rapen, zelfs als je in duizend stukjes uiteenvalt. Het is een inspirerende en aangrijpend verhaal over overleven tegen alle verwachtingen in.

Wil je een voorproefje zien van haar strijd tussen de wanhoop en de vastberadenheid om in leven te blijven, klik dan op de video hieronder.

 

Auteurs
Auteur: Claire Nelson

Claire Nelson is geboren in Nieuw-Zeeland en woonde meer dan tien jaar in Londen, waar ze werkte als reis- en culinair journalist. Ze schreef onder andere voor Jamie Oliver's magazine, ELLE, Food and Travel en Delicious. Dingen die ik leerde van het vallen is haar eerste boek.

Boeken
Claire Nelson - Dingen die ik leerde van het vallen
Claire Nelson

Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws