Zoeken
Boekpresentatie thriller 'Vinex' van Bernice Berkleef
Dinsdag 28 maart presenteerde Gouden Strop winnares Bernice Berkleef haar nieuwe thriller Vinex. De schrijfster gebruikt de Amstelveense buurt Westwijk als haar decor voor dit spannende verhaal. Bekijk hier het verslag van de avond!

Boekpresentatie thriller 'Vinex' van Bernice Berkleef

Gepubliceerd op 6 april, 2023 om 09:30, aangepast op 6 april, 2023 om 12:06

Op deze avond in Amstelveen sprak onze uitgever Tomás de auteur toe, werd zij geïnterviewd door BNR Nieuws Radio journalist Paul van Liempt en werd het eerste exemplaar door Bernice zelf uitgereikt aan de burgemeester (Tjapko Poppens).

Vinex heeft voor de Amstelveners nog een extra dimensie. Er zijn veel herkenningspunten in het boek. Bekijk het verslag van de avond door 1Amstelveen hieronder!

In Vinex verruilen Hein en Simone hun appartement in het hippe Amsterdam-Zuid voor een landelijk gelegen nieuwbouwwijk in Amstelveen. Ondanks het grotere huis en de natuur om hen heen komt de burgerlijkheid van de Vinex-wijk hen algauw tegen te staan. Maar onder die schijn van braafheid gaat het nodige schuil... Een buurvrouw die niet gelukkig is in haar huwelijk en de grenzen opzoekt. Een agente die in de ziektewet is beland en een klein privéonderzoek start om zich maar nuttig te voelen. Een tiener die in een pleeggezin is geplaatst en een ijzingwekkende ontdekking doet. Op hun eigen manier gaan ze allemaal stukje bij beetje over de schreef, totdat het tijdens een buurtfeest volledig uit de hand loopt.

 

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is thrillerauteur. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021. Met haar derde thriller Vinex was ze genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs én de Gouden Strop.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws