Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 7 april, 2023 om 10:00, aangepast op 7 april, 2023 om 09:55

Op 28 maart presenteerde Bernice Berkleef haar nieuwe thriller Vinex. Op deze avond in Amstelveen sprak onze uitgever Tomás de auteur toe, werd zij geïnterviewd door BNR Nieuws Radio journalist Paul van Liempt en werd het eerste exemplaar door Bernice zelf uitgereikt aan de burgemeester (Tjapko Poppens). Bekijk hier het verslag van 1Amstelveen.

Daarnaast verscheen op BoekenBijlage.nl een mooie recensie over de nieuwe thriller van Camilla Läckberg, Koekoeksjong: 'Het is weer als vanouds enorm spannend en je wilt alleen maar doorlezen'. 

Klik op de links onder dit artikel voor meer informatie over de boeken en de auteurs.

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws