Zoeken
THB in de Bestseller 60
Een nieuwe week, een nieuwe Bestseller 60-lijst! En natuurlijk is THB hierin weer terug te vinden.

THB in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 13 april, 2023 om 16:00, aangepast op 13 april, 2023 om 10:10

Op nummer #12 vinden we deze week weer Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens. Inmiddels staat deze ongekende internationale bestseller al meer 100 weken in de lijst en werd het bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. Ook de filmeditie staat nog steeds in de lijst en wel op nummer #56.

Op nummer #26 staat deze week Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg.

Nieuw in de lijst deze week is Claire Nelson met haar Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in. In Dingen die ik leerde van het vallen vertelt Claire niet alleen haar moedige verhaal over hoe ze na een val vier dagen in de woestijn wist te overleven, maar ook haar verhaal over het vallen. En hoe je - zelfs als je in duizend stukjes uiteenvalt - jezelf altijd opnieuw op kunt rapen. Dingen die ik leerde van het vallen komt binnen op nummer #58.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Claire Nelson

Claire Nelson is geboren in Nieuw-Zeeland en woonde meer dan tien jaar in Londen, waar ze werkte als reis- en culinair journalist. Ze schreef onder andere voor Jamie Oliver's magazine, ELLE, Food and Travel en Delicious. Dingen die ik leerde van het vallen is haar eerste boek.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Claire Nelson - Dingen die ik leerde van het vallen
Claire Nelson

Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws