Zoeken
Lees 'Vinex' tijdens de Thrillerweken 2023
Vorige week vrijdag zijn de Thrillerweken van start gegaan! Tijdens de Thriller Weken 2023 van 26 mei tot en met 18 juni is op Hebban een gratis ebook met leesfragmenten en nog niet eerder gepubliceerde spannende verhalen van Nederlandse topauteurs te downloaden.

Lees 'Vinex' tijdens de Thrillerweken 2023

Gepubliceerd op 30 mei, 2023 om 00:00, aangepast op 30 mei, 2023 om 12:30

Speciaal voor jou selecteerden boekverkopers alvast deze thrillers voor de Thriller Weken Top 10. Vinex van auteur Bernice Berkleef is deel van de 10 uitgelichte titels. Dit is dus jouw kans om een leesfragment van deze thriller te lezen! Daarnaast maak je gedurende de Thriller Weken kans op een exemplaar van elk van de Top Tien-titels in ruil voor een recensie op Hebban. Haal dus snel Vinex in huis! Bekijk hier de agenda van de thrillerweken. 

Gouden Strop winnares Bernice Berkleef schreef haar nieuwe thriller Vinex in maart. De schrijfster gebruikt de Amstelveense buurt Westwijk als haar decor voor dit spannende verhaal. In Vinex verruilen Hein en Simone hun appartement in het hippe Amsterdam-Zuid voor een landelijk gelegen nieuwbouwwijk in Amstelveen. Ondanks het grotere huis en de natuur om hen heen komt de burgerlijkheid van de Vinex-wijk hen algauw tegen te staan. Maar onder die schijn van braafheid gaat het nodige schuil... 

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over het boek en de auteur.

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is thrillerauteur. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021. Met haar derde thriller Vinex was ze genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs én de Gouden Strop.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws