Zoeken
De Thrillerweken op Hebban
Tijdens de Thriller Weken 2023 van 26 mei tot en met 18 juni is op Hebban een gratis ebook met leesfragmenten en nog niet eerder gepubliceerde spannende verhalen van Nederlandse topauteurs te downloaden. Vinex is deel van deze top titels. Hebban interviewt Gouden Strop-winnares Bernice Berkleef. 

De Thrillerweken op Hebban

Gepubliceerd op 8 juni, 2023 om 16:00, aangepast op 8 juni, 2023 om 16:18

Speciaal voor jou selecteerden boekverkopers alvast deze thrillers voor de Thriller Weken Top 10. Vinex van auteur Bernice Berkleef is deel van de 10 uitgelichte titels. Dit is dus jouw kans om een leesfragment van deze thriller te lezen! Daarnaast maak je gedurende de Thriller Weken kans op een exemplaar van elk van de Top Tien-titels in ruil voor een recensie op Hebban. Haal dus snel Vinex in huis! Bekijk hier de agenda van de thrillerweken.

In het interview met Hebban vertelt Berkleef dat alle auteurs verdienen te staan in deze Top 10: 'Actiethrillers, psychologische thrillers, historische thrillers, vakantiethrillers, vrouwenthrillers, misdaadromans … In die verscheidenheid ligt ook nog eens een schat aan talent verborgen. Nederland kent vele getalenteerde thrillerschrijvers'. Ze vertelt hoe stimulerend het was (en nog steeds is) om in 2021 De Gouden Strop te winnen, het motiveert haar om verder te schrijven. Op een serie van Berkleef kunnen fans nog lang wachten, voor nu focust de auteur op standalone-thrillers, maar in de toekomst zou zij ook graag een coming of age-roman willen schrijven!

Lees hier het volledige interview.

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is thrillerauteur. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021. Met haar derde thriller Vinex was ze genomineerd voor de Hebban Thrillerprijs én de Gouden Strop.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws