Zoeken
THB in de Bestseller 60
De nazaten, de nieuwe thriller van Saskia Noort komt na 1 verkoopdag al binnen op nummer #27

THB in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 29 juni, 2023 om 11:00, aangepast op 29 juni, 2023 om 09:50

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens stijgt deze week maar liefst 12 plekken! Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot meest gelezen boek van 2022 en staat deze week op nummer #17.

Nieuw in de lijst deze week is De nazaten, het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet van bestsellerauteur Saskia Noort. Deze sensationele thriller komt binnen op nummer #27, en dit al na pas 1 volledige verkoopdag. Op donderdag 29 juni viert Saskia haar 20-jarig schrijverschap en is de feestelijke presentatie van De nazaten in Bergen aan Zee.

Ook nieuw in De Bestseller 60 deze week is Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie. Van deze geestige en originele thrillersensatie zijn in het Verenigd Koninkrijk al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hoe vermoord ik mijn familie? komt binnen op nummer #60.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Haar fictiedebuut Hoe vermoord ik mijn familie? werd een internationale bestseller, waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht werden. Wat een manier om te gaan is haar tweede thriller.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws