Zoeken
Saskia  Noort - De nazaten

De nazaten

Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet
Over

Karen Brouwer leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed was er al niets meer dat haar nog bond in Bergen, aan het leven dat ze daar ooit had. En na de dood van Simon Vogel, lid van de eetclub en spil in al het duistere dat zich in het kustdorp afspeelde en de rechtzaak die erop volgde, besloot Karen onder te duiken met het voornemen nooit meer boven te komen. Maar als ze op een ochtend samen met Mik wordt klemgereden, blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden...

Auteur: Saskia Noort
Auteur

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. Dit jaar viert Saskia Noort 20 jaar schrijverschap.

Edities & Details
Paperback: De nazaten - Saskia  Noort
ISBN: 9789044362374
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 30-06-2023
Prijs: € 24,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Patricia Snel - De violiste
Patricia Snel
Inge Ipenburg - Een schitterend ongeluk
Inge Ipenburg
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws