Zoeken
Kijktip: Saskia Noort is zondagavond 25 februari te gast bij Kefah Allush in 'De Kist' (EO) op NPO2 © Mark Uyl
Saskia Noort vertelt in 'De Kist' openhartig over het trauma dat zij opliep in haar jeugd.

Kijktip: Saskia Noort is zondagavond 25 februari te gast bij Kefah Allush in 'De Kist' (EO) op NPO2

Gepubliceerd op 21 februari, 2024 om 16:26, aangepast op 22 februari, 2024 om 10:37

Zondagavond 25 februari schuift Saskia Noort aan bij het programma 'De Kist' (EO), waarin Presentator Kefah Allush praat met bekende Nederlanders over de dood, de zin van het leven en de mogelijkheid van een leven na de dood. Kefah Allush verwelkomt in deze aflevering van De Kist schrijfster Saskia Noort, die openhartig is over het trauma dat zij opliep in haar jeugd. Als jong meisje werd ze in haar geboortedorp Bergen slachtoffer van verkrachting, waardoor haar onbezorgde jeugd ineens over was. Ze durfde er pas na 35 jaar over te praten.

Eerder waren onder andere André Kuijpers, Evelien de Bruijn en Glen Faria al te gast in het programma van de Evangelische Omroep.


 'De Kist' wordt zondagavond 25 februari uitgezonden rond 23:30 op NPO2.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws