Zoeken
Nieuw deel in Annika S.-serie 'Rijke mensen zijn anders' verschijnt dit najaar
Rijke mensen zijn anders, het langverwachte vervolg op De val van Annika S., verschijnt in oktober.

Nieuw deel in Annika S.-serie 'Rijke mensen zijn anders' verschijnt dit najaar

Gepubliceerd op 27 juli, 2023 om 11:45, aangepast op 27 juli, 2023 om 14:04

Na vijf jaar verschijnt dan eindelijk het vervolg van de spannende roman De val Annika S. over de Duitse politica Annika Schaefer en rechercheur Martin Twisk uit Bergen aan Zee.

Het eerste deel, De val van Annika S., krijgt ook een nieuw omslag. Deze midprice-editie van €12,50 verschijnt ook in oktober.

Over Rijke mensen zijn anders:
De idyllische zomer die rechercheur Martin Twisk met de Duitse politica Annika beleeft wordt ruw verstoord als hij wordt opgetrommeld om een  dubbele moord in een naburig miljonairsdorp op te lossen. Bovendien aarzelt Annika, ondanks het feit dat ze een veilige haven gevonden lijkt te hebben bij Martin, geen moment als ze de kans krijgt wraak te nemen op haar voormalige partijgenoten, schoonfamilie en alle andere mensen die haar zo meedogenloos hebben laten vallen en vertrekt naar Berlijn. Beiden komen ze vijanden tegen op hun pad, maar de meest gevaarlijke vinden ze in zichzelf.

Auteurs
Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl

Het langverwachte vervolg op De val van Annika S.

Annejet Van der Zijl - De val van Annika S.
Annejet Van der Zijl

Literaire suspense van een van de grootste schrijfsters van Nederland: nu in midprice

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws