Zoeken
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders

Rijke mensen zijn anders

Annejet van der Zijl

Het langverwachte vervolg op De val van Annika S.
Over

De idyllische zomer die rechercheur Martin Twisk met de Duitse politica Annika beleeft wordt ruw verstoord als hij wordt opgetrommeld om een dubbele moord in een naburig miljonairsdorp op te lossen. Bovendien aarzelt Annika, ondanks het feit dat ze een veilige haven gevonden lijkt te hebben bij Martin, geen moment als ze de kans krijgt wraak te nemen op haar voormalige partijgenoten, schoonfamilie en alle andere mensen die haar zo meedogenloos hebben laten vallen en vertrekt naar Berlijn. Beiden komen ze vijanden tegen op hun pad, maar de meest gevaarlijke vinden ze in zichzelf.

Auteur: Annejet van der Zijl
Auteur

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Edities & Details
Paperback: Rijke mensen zijn anders - Annejet van der Zijl
ISBN: 9789048842452
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 19-10-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: Rijke mensen zijn anders - Annejet van der Zijl
ISBN: 9789048842469
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 19-10-2023
Prijs: € 14,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Serie: Annika NUR: 305 - Literaire thriller NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Nederland THEMA: Duitsland BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Political BISAC: FICTION / Thrillers / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / Historical BISAC: FICTION / Literary
Boeken
John Brownlow - Zeventien
John Brownlow
Camilla Läckberg - Zeemeermin
Camilla Läckberg
Ian Rankin - Blindeman
Ian Rankin
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws