Zoeken
Weinig veranderingen in week 35 in De Bestseller 60 voor Overamstel Uitgevers
Daar waar de rivierkreeften zingen staat nog steeds in de Top 10.

Weinig veranderingen in week 35 in De Bestseller 60 voor Overamstel Uitgevers

Gepubliceerd op 31 augustus, 2023 om 12:44

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens is niet meer weg te denken uit De Bestseller 60. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot ‘Meest gelezen boek van 2022’ en staat deze week op nummer #7.

De bloedstollende nieuwe thriller van Saskia Noort, De nazaten, vinden we deze week op nummer #14. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwers terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik.

Hoe vermoord ik mijn familie? Van Bella Mackie staat deze week op nummer #23. Van deze geestige en duistere thriller werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in de UK.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Hoe vermoord ik mijn familie? is haar fictiedebuut.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws