Zoeken
‘Juice’ de nieuwe roman van Heleen van Royen komt binnen in De Bestseller 60
Ook in week 36 staat Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens nog steeds in de top 10.

‘Juice’ de nieuwe roman van Heleen van Royen komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 6 september, 2023 om 14:30, aangepast op 8 september, 2023 om 11:26

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens is niet meer weg te denken uit De Bestseller 60. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot ‘Meest gelezen boek van 2022’ en staat deze week op nummer #9.

Maandag 4 september werd Juice, de nieuwe roman van Heleen van Royen, in de zonnige binnentuin van het College Hotel in Amsterdam gepresenteerd. Deze week komt de grappige, spraakmakende en sexy roman na 2 verkoopdagen al binnen in De Bestseller 60 op nummer 35. Juice gaat over Claire, een artiestenmanager die haar artiesten als familie beschouwt en voor ze door het vuur gaat. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

De bloedstollende thriller van Saskia Noort, De nazaten, vinden we deze week op nummer #19. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwers terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik.

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie staat deze week op nummer #28. Van deze geestige en duistere thriller werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in de UK.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

'Een onmiskenbare Van Royen.' De Telegraaf

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws