Zoeken
Boekverfilming Agatha Christies 'A Haunting in Venice' vanaf 14 september in de bioscoop
Agatha Christies geliefde klassieker De versierde bezemsteel nu als Hollywoodfilm te zien.  

Boekverfilming Agatha Christies 'A Haunting in Venice' vanaf 14 september in de bioscoop

Gepubliceerd op 7 september, 2023 om 13:28, aangepast op 8 september, 2023 om 11:51

Woensdag 5 september verscheen de nieuwe Agatha Christie A Haunting in Venice bij The House of Books.  A Haunting in Venice is de filmeditie van Agatha Christies eerder verschenen De versierde bezemsteel. De nieuwe Hollywoodfilm met Kenneth Branagh in de hoofdrol (bekend van onder meer Harry Potter, Hamlet en Oppenheimer) is vanaf 14 september te zien in de bioscoop. 

Over de bioscoopfilm A Haunting in Venice:
"A Haunting in Venice" speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows' Eve. De film is een angstaanjagende mystery thriller met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu hij met pensioen is en in zelfopgelegde ballingschap leeft in de meest glamoureuze stad ter wereld, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, behekste palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, komt de detective terecht in een sinistere wereld vol schaduwen en geheimen. (kinepolis.be)⁠

Bekijk hieronder de trailer!

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - A Haunting in Venice
Agatha Christie

Een geliefde klassieker en de inspiratie voor de Hollywoodfilm A Haunting in Venice

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws