Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort overschrijdt grens van 50.0000 exemplaren
Grens van 50.000 boeken bereikt van 'De nazaten'.

'De nazaten' van Saskia Noort overschrijdt grens van 50.0000 exemplaren

Gepubliceerd op 19 september, 2023 om 16:06, aangepast op 19 september, 2023 om 21:11

Deze week is de grens van 50.000 boeken overschreden van Saskia Noorts De nazaten. De thriller is het laatste deel in een succesvolle trilogie samen met De eetclub en Debet. De nazaten verscheen afgelopen zomer bij The House of Books.

Over De nazaten:
Karen Brouwers leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed was er al niets meer dat haar nog bond in Bergen, aan het leven dat ze daar ooit had. En na de dood van eetclublid Simon Vogel - spil in al het duistere dat zich in het kustdorp afspeelde - en de rechtzaak die erop volgde, besloot Karen onder te duiken met het voornemen nooit meer boven te komen. Maar als ze op een ochtend samen met Mik wordt klemgereden, blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden...⁠

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws