Zoeken
'De spionne' van Tess Gerritsen stijgt naar plek 6 in de top 10 fictie van België
The House of Books doet het goed in zowel Nederlands als België met twee titels in de bestsellerlijsten. Ook Daar waar de rivierkreeften zingen is wederom terug te vinden in De Bestseller 60.

'De spionne' van Tess Gerritsen stijgt naar plek 6 in de top 10 fictie van België

Gepubliceerd op 21 februari, 2024 om 14:27, aangepast op 21 februari, 2024 om 14:35

Deze week steeg De spionne naar plek 6 in de top 10 fictie van Standaard Boekhandel in België. De nieuwste thriller van Tess Gerritsen doet het ook goed in Nederland en staat al twee weken in De Bestseller 60, deze week terug te vinden op nummer 49. De spionne is het spannende eerste deel van een nieuwe thrillerserie, de Martiniclub. Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze in alle rust op haar kippenboerderij. Maar wanneer Maggie een lichaam op haar oprit vindt, weet ze dat de geesten uit haar verleden haar opnieuw komen kwellen. Ze richt zich tot haar oude vriendenkring – allemaal gepensioneerde CIA-agenten – om te achterhalen wie haar probeert te vermoorden en waarom. De Martiniclub-leden, zoals ze zichzelf noemen, zijn dan misschien wel gepensioneerd, maar ze hebben nog steeds een aantal handige skills die ze dolgraag willen gebruiken, al is het maar om hun huidige saaie levens op te fleuren.

Ook is de internationale bestseller van Delia Owens wederom in De Bestseller 60 te vinden. Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 31. Niet alleen internationaal is het verkoopsucces van deze titel ongekend, ook in Nederland is het een regelrechte hit. Onlangs werd bekend gemaakt dat de roman het op één na meest uitgeleende boek en het vijfde bestverkochte boek van 2023 was.

Auteurs
Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen

Het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws