Zoeken
Tess Gerritsen - De spionne

De spionne

Tess Gerritsen

Het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen
Over

Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze in alle rust op haar kippenboerderij. Maar wanneer Maggie een lichaam op haar oprit vindt, weet ze dat de geesten uit haar verleden haar opnieuw komen kwellen. Ze richt zich tot haar oude vriendenkring - allemaal gepensioneerde CIA-agenten - om te achterhalen wie haar probeert te vermoorden en waarom. De Martini Club-leden, zoals ze zichzelf noemen, zijn dan misschien wel gepensioneerd, maar ze hebben nog steeds een aantal handige skills die ze dolgraag willen gebruiken, al is het maar om hun huidige saaie levens op te fleuren.

Fragment

Quotes
VrouwenThrillers.nl
'De spionne is een spannende start van een nieuwe serie en maakt nieuwsgierig naar de volgende delen.'
Thrillzone
'De spionne biedt een meeslepende mix van spanning, intrigerende personages, een doordacht plot en een krachtige dosis romantiek. Voor zowel de trouwe fans van Gerritsen als nieuwe lezers is dit boek een boeiende ontdekkingsreis. Wij kijken reikhalzend uit naar meer verhalen rondom de Martini Club. Een ding staat als paal boven water: Gerritsen heeft opnieuw haar vakmanschap bewezen in het creëren van een verhaal die lezers uitdaagt, meesleept en ontroert.'
Lieselotte Danneels
Coole Suggesties
'Tess Gerritsen staat eigenlijk wel garant voor een heerlijk vlot en spannend boek, met een goede spanningsboog en een paar verrassingen. Haar nieuwe reeks, De Martiniclub, heeft alvast een fantastische entree met het eerste deel.'
Dennis Van Houts
Auteur: Tess Gerritsen
Auteur

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Edities & Details
Paperback: De spionne - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044367409
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: De spionne - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044367416
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2024
Prijs: € 5,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Audio download: De spionne - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044367423
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2024
Prijs: € 5,99
Speelduur: 676 minuten

Bestel

Vertaler: Els Franci-Ekeler Voorlezer: Marijke Beversluis NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
Drie titels van The House of Books getipt voor de Boekenweek

Drie titels van The House of Books getipt voor de Boekenweek

Van 16 t/m 24 maart is het Boekenweek! Elk jaar stellen uitgevers in samenwerking met een panel van boekverkopers een inspiratielijst samen voor de Boekenweek. En dit jaar staan er maar liefst drie titels van The House of Books op de lijst! Lees meer »

'De spionne' van Tess Gerritsen stijgt naar plek 6 in de top 10 fictie van België

'De spionne' van Tess Gerritsen stijgt naar plek 6 in de top 10 fictie van België

The House of Books doet het goed in zowel Nederlands als België met twee titels in de bestsellerlijsten. Ook Daar waar de rivierkreeften zingen is wederom terug te vinden in De Bestseller 60. Lees meer »

Ook onze Vlaamse lezers krijgen geen genoeg van The House of Books: twee thrillers getipt in De Morgen

Ook onze Vlaamse lezers krijgen geen genoeg van The House of Books: twee thrillers getipt in De Morgen

De spionne van Tess Gerritsen en De vrouw die alleen jaagde van Magnus Jonsson behoren volgens het Vlaamse dagblad De Morgen tot de 'opwindendste thrillers van dit moment'. Beide thrillers verschijnen deze week. Lees meer »

Boeken
Sara Blædel - Groene sneeuw
Sara Blædel
Magnus Jonsson - De aasgieren
Magnus Jonsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws