Zoeken
Drie titels van The House of Books getipt voor de Boekenweek
Van 16 t/m 24 maart is het Boekenweek! Elk jaar stellen uitgevers in samenwerking met een panel van boekverkopers een inspiratielijst samen voor de Boekenweek. En dit jaar staan er maar liefst drie titels van The House of Books op de lijst!

Drie titels van The House of Books getipt voor de Boekenweek

Gepubliceerd op 18 maart, 2024 om 16:28, aangepast op 20 maart, 2024 om 11:26

Ben jij nog op zoek naar een mooi boek om te kopen, zodat je het Boekenweekgeschenk 'Gezinsverpakking' tussen 16 en 24 maart cadeau krijgt van je boekhandel? Haal dan een van de volgende boeken in huis!

Over π™”π™šπ™‘π™‘π™€π™¬π™›π™–π™˜π™šβ 
Athena Liu is een bestsellerauteur. Niemand kent June Hayward. Wanneer June per toeval getuige is van Athena's dood, beseft ze dat dit haar kans is om beroemd te worden. Wat als ze het net voltooide manuscript van haar vriendin steelt? Wat als ze het onder haar eigen naam publiceert? Wat als ze een nieuwe, raciaal ambigue identiteit aanneemt? De leugens stapelen zich op en een socialemediaschandaal dreigt June te ontmaskeren. Hoever zal ze gaan om haar gestolen succes te beschermen?

Over π˜Ώπ™š 𝙨π™₯π™žπ™€π™£π™£π™š:⁠
Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze in alle rust op haar kippenboerderij. Maar wanneer Maggie een lichaam op haar oprit vindt, weet ze dat de geesten uit haar verleden haar opnieuw komen kwellen. Ze richt zich tot haar oude vriendenkring - allemaal gepensioneerde CIA-agenten - om te achterhalen wie haar probeert te vermoorden en waarom. De Martini Club-leden, zoals ze zichzelf noemen, zijn dan misschien wel gepensioneerd, maar ze hebben nog steeds een aantal handige skills die ze dolgraag willen gebruiken, al is het maar om hun huidige saaie levens op te fleuren.⁠

Over π˜Όπ™‘π™‘π™š 𝙯𝙀𝙣𝙙𝙖𝙖𝙧𝙨 𝙯π™ͺπ™‘π™‘π™šπ™£ π™—π™‘π™€π™šπ™™π™šπ™£:
Titus Crown is de eerste zwarte sheriff van Charon County. In de afgelopen decennia hebben er in Charon slechts twee moorden plaatsgevonden. Maar met jaren ervaring als FBI-agent op zak weet Titus als geen ander dat geheimen altijd onder de oppervlakte etteren, ook in het schijnbaar rustige Charon, een land van illegaal gestookte whiskey, maisbrood en kamperfoelie.
Een jaar na de aanstelling van Titus wordt een onderwijzer vermoord. De dader, een zwarte oud-leerling, wordt ter plekke doodgeschoten door de hulpsheriffs voordat Titus kan ingrijpen. Die etterende geheimen liggen nu open en bloot, klaar om het dorp uit elkaar te scheuren...

Bekijk hier de hele lijst

Auteurs
Auteur: Rebecca F. Kuang

Rebecca F. Kuang is de bekroonde auteur van meerdere fantasyromans. Ze heeft een diploma in Chinese Studies van Cambridge en in Hedendaagse Chinese Studies van Oxford; momenteel streeft ze een PhD na in Oost-Aziatische Taal- en Letterkunde aan Yale. Yellowface is haar eerste hedendaagse roman.

Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Boeken
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang

HΓ©t boek van het jaar: actueel, vlijmscherp en zeer vermakelijk

Tess Gerritsen - De spionne
Tess Gerritsen

Het eerste deel in een spannende nieuwe serie van Tess Gerritsen

S.A. Cosby - Alle zondaars zullen bloeden
S.A. Cosby

Een zwarte sheriff. Een seriemoordenaar. Een dorp op het punt om uiteen te barsten.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws