Zoeken
Terugblik op 2022
We zijn alweer aan het einde van dit jaar, en wat een fantastisch jaar is het geweest! We blikken terug op een paar van onze favoriete boeken van dit jaar.

Terugblik op 2022

Gepubliceerd op 23 december, 2022 om 11:08, aangepast op 23 december, 2022 om 15:55

Allereerst kan Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens natuurlijk niet missen in dit lijstje. Wat een gigantisch succesverhaal! Inmiddels zijn er al meer dan 250.000 exemplaren verkocht en heeft het boek in totaal al 8 weken, inclusief deze week, op nummer 1 in de Bestseller 60-lijst gestaan. Het sprookje blijf maar voortduren, zo tof!

Verder willen we natuurlijk nog even stilstaan bij het grote succes van Vier wandelaars en een Siciliaan van Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind en we kunnen niet wachten op het volgende wandelboek, dat volgend jaar zal verschijnen: Een familie en een Griekse god van Ronald Giphart, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind.

Verder verschenen er prachtige recensies voor Een laatste uitweg van S. A. Cosby. De thriller sleepte in o.a. de NRC, de VPRO-GidsDe Standaard en Het Nieuwsblad de 5-sterren recensies binnen. Volgend jaar verschijnt er een nieuwe thriller van deze auteur bij ons, Vlijmscherpe tranen, en ook hier hebben we erg hoge verwachtingen van! We hopen hem bovendien in april naar Nederland te halen voor een auteursbezoek.

De liefdeshypothese van Ali Hazelwood werd ook in Nederland een socialmedia-sensatie! Voor de echte fans, onlangs verscheen er een nieuwe editie met extra hoofdstukken! En we krijgen nog steeds geweldige lezersreacties binnen. Zoals deze: 'De liefdeshypothese is moedig, humoristisch, intelligent, spits en leveren flink wat uurtjes leesplezier op. Vooral voor mensen die zelf de wetenschapswereld kennen, zal dit een feest van herkenning zijn. Simpelweg een pareltje onder de feelgoodromans! 10/10.' - Emopheliac

Natuurlijk moeten we ook de laatste thriller Cultus van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus hier even benoemen. Cultus stond gelijk na verschijnen in de Bestseller 60-lijst en kreeg gelijk een paar mooie recensies! 'Cultus, waarin een sekte een belangrijke rol speelt, mixt intelligente psychologie met intrigerende puzzels die fans van Dan Brown zeker zullen kunnen waarderen. Laat de omvang je niet afschrikken, er komen immers lange winteravonden aan.' - Het Nieuwsblad 

En wat te denken van De Apollomoorden, Zeventien, De oorlogsbibliotheek, Mevrouw March, Geluk zit in kleine dingen, Luister naar mij, Dochter van de vuurhoeder, Vlucht naar huis, Toen winter zomer werd, Het meisje de kat en het bos, Eigenlijk helemaal niet goed, Ademloos

Het was kortom een geweldig jaar met heel veel moois, maar we kunnen nu al niet wachten om de titels van volgend jaar aan jullie te presenteren!

Klik hieronder op de links om meer over deze titels te weten te komen.

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Vier wandelaars en een Siciliaan
Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Unieke roman geschreven door vier schrijfsters

S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood

Sexy, romantisch en zo goed: dé TikTok-sensatie van het jaar

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Deel twee in deze razend spannende en goed ontvangen serie!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws