Zoeken
Blog
Fans van het eerste uur: 'Box'

Fans van het eerste uur: 'Box'

We hebben deze week weer een Fans van het eerste uur! We laten hierin enthousiaste lezers aan het woord. Deze week beantwoordt Véronique een paar vragen over spannende thriller Box! Lees meer »

 15 this or that-vragen aan... Amy Lavelle

15 this or that-vragen aan... Amy Lavelle

Amy Lavelle groeide op met de droom om schrijver te worden, ondanks de aanmoedigingen van haar vader om tandarts te worden. Ze woont in Brighton en werkt als freelance journalist. Eigenlijk helemaal niet goed is haar debuutroman. Lees meer »

Interview met de dochter van Mala Kacenberg

Interview met de dochter van Mala Kacenberg

Vandaag verschijnt eindelijk de langverwachte roman Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg. Het is een wonderlijk, waargebeurd verhaal van een jong Joods meisje en haar geliefde kat en hoe zij tegen de verwachtingen in samen overleefden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal ontroert en riep ook vele prangende vragen bij ons op: hoe gaat het nu met de familie? En wanneer besloot Mala Kacenberg haar verhaal op te schrijven? De dochter van Mala Kacenberg is zo goed geweest deze vragen voor ons te beantwoorden. Lees snel verder! Lees meer »

Boekje open: Hans Faber

Boekje open: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en schreef toen vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld. Die thematiek heeft hij doorgetrokken in zijn thrillerserie over Vince van Zandt, de bekende misdaadjournalist van De Stem. Met de eerste twee titels, De Rus en De minister, gooide hij hoge ogen bij thrillerfans en sleepte hij meerdere nominaties in de wacht. Momenteel schrijft hij aan boek 3, De zondaar, dat in juni verschijnt. Lees meer »

Fans van het eerste uur: 'Zoen me tot ik zwicht'

Fans van het eerste uur: 'Zoen me tot ik zwicht'

We hebben deze week weer een Fans van het eerste uur! We laten hierin enthousiaste lezers aan het woord. Deze week komt Marleen (https://favoritez.nl) aan het woord over de steamy roman Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang. Lees meer »

 15 this or that-vragen aan... Amy McCulloch

15 this or that-vragen aan... Amy McCulloch

Internationale bestsellerauteur Amy McCulloch is naast schrijver ook enthousiast bergbeklimmer. In september 2019 werd ze de jongste Canadese vrouw die de Manaslu in Nepal beklom, met ruim 8000 hoogtemeters de zeven na hoogste berg ter wereld. Dit bracht haar op het idee voor de setting van Ademloos, haar eerste thriller. Ze beantwoordt hier 15 prangende this or that-vragen. Lees meer »

THB voorstelrondje - Anouk

THB voorstelrondje - Anouk

Deze week weer een nieuw voorstelrondje. Vandaag is de nieuwe stagiaire aan de beurt: Anouk! Lees meer »

Brief van jouw valentijn

Brief van jouw valentijn

Deze Valentijnsdag heeft een van onze redacteuren een extra romantische boekentip voor jou! Lees meer »

« 1 2 3 ... 6 »
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws