Zoeken
Blog
Lees Christie 2023 - Juli

Lees Christie 2023 - Juli

Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand juli! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie. Lees meer »

Zomerse THB leestips

Zomerse THB leestips

De zomer is officieel begonnen! Hou je hoofd koel en bekijk hier onze zomerse leestips.⁠ Klik op de links om meer te weten te komen over het boek! Lees meer »

Discussievragen Emily Henry's 'People We Meet on Vacation'

Discussievragen Emily Henry's 'People We Meet on Vacation'

De nieuwste roman van Emily Henry, People We Meet on Vacation, vertelt het verhaal van twee beste vrienden, tien zomervakanties en een laatste kans om verliefd te worden. ⁠In dit artikel vindt je tien fantastische discussievragen die jij samen met je vrienden kan doorlopen na het lezen van dit heerlijke, zomerse boek! Lees meer »

Lees Christie 2023 - Juni

Lees Christie 2023 - Juni

Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand juni! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie. Lees meer »

15 this or that-vragen aan... Bella Mackie

15 this or that-vragen aan... Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Hoe vermoord ik mijn familie? is haar fictiedebuut. In Hoe vermoord ik mijn familie? ontdekt Grace Bernard dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen en zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden. Lees meer »

Lees Christie 2023 - Mei

Lees Christie 2023 - Mei

Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand mei! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie. Lees meer »

15 this or that-vragen aan... Marc van Bree

15 this or that-vragen aan... Marc van Bree

Marc van Bree (1967) studeerde een blauwe maandag geschiedenis en was, na zijn vervangende dienstplicht en verschillende betrekkingen, twintig jaar casting director. Over zijn debuutroman Herman vertelt hij: 'Ik wilde graag schrijven over een underdog, dat vind ik een interessanter en geestiger personage dan een held'. Lees meer »

Lees Christie 2023 - April

Lees Christie 2023 - April

Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand april! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie. Lees meer »

« 1 2 3 ... 12 »
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws