Zoeken
Sabine van der Helm & Saskia Smith - Jaap, topmodel

Jaap, topmodel

Sabine van der Helm & Saskia Smith

Over

JAAP, TOPMODEL. Het waargebeurde verhaal over de beroemde TV-kat Jaap en andere uitzonderlijke dieren
Niet balletdanseres Sabine, maar haar katten worden steeds gecast voor een rol. Ze vindt het zo leuk dat ze het castingbureau Catvertise voor dieren begint. Vanaf dat moment staan haar dieren in de schijnwerpers. Ze spelen de sterren van de hemel naast bekende acteurs, stelen de show in grote theatervoorstellingen en poseren als volleerde modellen. Het meest trots is Sabine op haar eigen kater Jaap (1994-2011), die meer dan zestien jaar in het vak zat. Jaap was een natuurtalent. Hij was niet bang voor het lawaai op de set en als zijn baasje 'nee' zei, dan liet hij zelfs de muizen met rust.
Jaap speelde in tv-series als Onderweg naar Morgen, Annie M.G. en Floor Faber, en was de ster in diverse reclames, films en theaterstukken. Hij vond het heerlijk als het doek opging of de camera draaide en kreeg regelmatig te maken met veeleisende, ongeduldige regisseurs en met jaloerse acteurs die het niet konden verdragen dat hij de aandacht van hen wegtrok.

JAAP, TOPMODEL is ontroerend, humoristisch en inspirerend. Voor liefhebbers van beroemde waargebeurde verhalen als Bob de straatkat van James Bowen. www.catvertise.nl www.thehouseofbooks.com www.facebook.com/thehouseofbooks

Auteur: Sabine van der Helm
Auteur

Sabine van der Helm werkt als dierenartsassistent en runt Catvertise. Als balletdanseres danste ze o.a. bij het Nationaal Ballet en in de musical Cats. Af en toe staat ze nog op de planken.

Auteur: Saskia  Smith
Auteur

Edities & Details
Paperback: Jaap, topmodel - Sabine van der Helm & Saskia Smith
ISBN: 9789044354775
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 16-05-2018
Prijs: € 23,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Jaap, topmodel - Sabine van der Helm & Saskia Smith
ISBN: 9789044339260
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Podiumkunsten THEMA: Media-industrie, entertainmentindustrie, informatie-industrie, communicatie-industrie THEMA: Katten als huisdieren THEMA: Huisdieren THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Vertaalde fictie BISAC: PETS / Cats / General BISAC: PETS / Essays & Narratives BISAC: PERFORMING ARTS / Business Aspects
Boeken
Pietro Bartolo - Tranen en troost
Pietro Bartolo
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws