Zoeken
Christopher McDougall - Hardlopen met Sherman

Hardlopen met Sherman

Christopher McDougall

De ezel die iedereen versteld deed staan en uitgroeide tot een ware held
Over

Toen Christopher McDougall een ezel adopteerde, dacht hij dat het dier in een veld zou staan, er schattig uit zou zien en wortels zou eten. Maar Sherman was door verwaarlozing in zo'n slechte staat, dat hij amper kon bewegen. Hij was bovendien slechtgehumeurd en obstinaat. Gelukkig wisten de Amish-buren raad: Sherman moest een taak krijgen, een doel. Dat bracht Christopher, auteur van de internationale bestseller Born to Run, op een krankzinnig idee.
Om niet alleen fysiek, maar ook mentaal te genezen, geeft Chris zichzelf en Sherman op voor een burro-race, een uniek soort race waarin mensen en ezels samen over bergen en door beken rennen. Daarmee begint hun avontuur. In de loop van Shermans training wordt de hardloopclub uitgebreid met Amish-hardlopers, stoutmoedige geitenherders, de hulpdieren-gemeenschap en twee vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs met een voorliefde voor Sarah Palin. Chris beschrijft hoe de gemeenschap de handen ineenslaat om Sherman erbovenop te helpen en klaar te stomen, en hij laat tegelijkertijd zien hoe waardevol het leven met dieren kan zijn.

Fragment

Auteur: Christopher McDougall
Auteur

Christopher McDougall (1962) is met meer dan 2 miljoen gedrukte boeken een van Amerika's populairste schrijvers van avonturensporten. Hij begon zijn carrière als buitenlandcorrespondent voor The Associated Press, waar hij verslag deed van oorlogen in Rwanda, Angola en Congo. Zijn eerste boek, Born to Run, blijft de nummer 1 titel aller tijden. Hij stond vier jaar op de bestsellerlijst van de New York Times en werd geselecteerd als een van Amazons 100 boeken die je in je leven moet lezen. Het werk van McDougall zorgde voor een revolutie in schoenen en sportvoeding, leidde tot de 'Barefoot Revolution' van minimalistische schoenen en maakte chiazaden en pinole populair, twee superfoods van Mexico's...

Edities & Details
Paperback: Hardlopen met Sherman - Christopher McDougall
ISBN: 9789044363463
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 09-07-2021
Prijs: € 27,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Audio download: Hardlopen met Sherman - Christopher McDougall
ISBN: 9789044357592
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-04-2020
Prijs: € 12,99
Speelduur: 750 minuten

Bestel

Paperback: Hardlopen met Sherman - Christopher McDougall
ISBN: 9789044357271
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 03-03-2020
Prijs: € 21,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Hardlopen met Sherman - Christopher McDougall
ISBN: 9789044357288
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-03-2020
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Vertaler: Anna Post Uiterweer Vertaler: Ellis Post Uiterweer Voorlezer: Maarten Smeele NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Biografische fictie THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Colorado BISAC: NATURE / General BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: NATURE / Animals / General
Boeken
Tess Gerritsen - De leerling
Tess Gerritsen
Christiane V. Felscherinow - Christiane F.
Christiane V. Felscherinow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws