Zoeken
Sophie Kinsella - Ik krijg je wel

Ik krijg je wel

Sophie Kinsella

Over

Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte - trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn - grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen! Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar een Grieks eiland. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht. Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans als Hou je mond!, Aanpakken!, Ken je me nog?, Mag ik je nummer even? en Ik krijg je wel zijn razend populair. Sophie groeide op in Londen en studeerde politiek, filosofie en economie in Oxford. Ze woont momenteel met haar man en kinderen in Londen.

Fragment

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: Ik krijg je wel - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044354256
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-02-2018
Prijs: € 28,99
Omvang: 382 pagina's

Bestel

Digitale download: Ik krijg je wel - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044338607
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-06-2013
Prijs: € 4,99
Omvang: 373 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
Emily Henry - Beach Read
Emily Henry
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws