Zoeken
Simon Tolkien - Niemandsland

Niemandsland

Simon Tolkien

Over

Aan het begin van de twintigste eeuw groeit Adam Raine op in een Londense achterbuurt. Nadat zijn moeder overlijdt vertrekt hij met zijn vader naar het kolenmijnstadje Scarsdale in Yorkshire. Al snel exploderen de oplopende spanningen tussen de mijnwerkers en hun werkgever Sir John Scarsdale, met dramatische gevolgen. Zijn leven verandert nog meer wanneer de liefde lokt. Tot de oorlog uitbreekt en Adam in de Franse loopgraven van de Somme belandt.

Fragment

Auteur: Simon Tolkien
Auteur

Simon Tolkien was een succesvol strafrechtadvocaat in Londen voordat hij met zijn vrouw en kinderen naar Californië verhuisde, waar hij fulltime ging schrijven. Evenals zijn beroemde grootvader, met wie hij een speciale band onderhield, is hij een begenadigd verhalenverteller. Zijn grootvader J.R.R. Tolkien was tijdens de Slag aan de Somme verbindingsofficier voor het Britse leger.

Edities & Details
Digitale download: Niemandsland - Simon Tolkien
ISBN: 9789044351521
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-03-2017
Prijs: € 7,99
Omvang: 656 pagina's

Bestel

Vertaler: Joost van der Meer Vertaler: Bill Oostendorp NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Historische fictie BISAC: FICTION / Historical
Boeken
Jodi Picoult - Een tweede pad
Jodi Picoult
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Stacey Halls - De vondeling
Stacey Halls
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws