Zoeken
Chantal van Gastel - Zoek het maar uit

Zoek het maar uit

Chantal van Gastel

Over

Wat zou jij doen als je een tweede kans kreeg in je leven?

Met die vraag wordt Ella geconfronteerd als haar schijnbaar perfecte leventje overhoop gehaald wordt door een gewapende overval die ze ternauwernood overleeft. Is haar baan in een boekwinkel eigenlijk wel genoeg voor haar? Wanneer gaat ze nu eindelijk zelf een boek schrijven? Wordt het niet eens tijd om te gaan samenwonen met haar ideale vriendje Owen? En waarom denkt ze opeens de hele tijd aan Dex, de jongen met wie ze opgroeide, haar eerste grote liefde? Gelukkig kan Ella met alles wat haar bezighoudt terecht bij haar oma. Dan stuit ze op een geheim dat oma altijd met zich heeft meegedragen over haar eigen jeugdliefde die opbloeide tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou, Zoek het maar uit, de verhalenbundel 21 Zomers en Ik wist het. Ze heeft een grote schare fans, wat haar heel wat nominaties en prijzen heeft opgeleverd. Haar roman Zoek het maar uit werd bijvoorbeeld door Chicklit.nl verkozen tot Boek van het Jaar 2011. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

'Een melange van emoties en gebeurtenissen die je keer op keer raken. Het boek is prachtig geschreven' - Libelle

Auteur: Chantal van Gastel
Auteur

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

Edities & Details
Paperback: Zoek het maar uit - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044350043
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 09-11-2015
Prijs: € 5,00
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Digitale download: Zoek het maar uit - Chantal van Gastel
ISBN: 9789044331905
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fiction companions THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Agatha Christie - Het derde meisje
Agatha Christie
Annejet Van der Zijl - De val van Annika S.
Annejet Van der Zijl
Elle Eggels - De achtste zuster
Elle Eggels
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws