Zoeken
Roxanne Veletzos - Natalia

Natalia

Roxanne Veletzos

Over

Januari 1941, Boekarest. Op een koude nacht wordt een joods meisje gevonden bij een flatgebouw. Roemenië werkt samen met de nazi's en de joodse bevolking loopt groot gevaar. Het meisje belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een rijk echtpaar dat haar Natalia noemt. Na de oorlog heerst het Sovjetregime in Roemenië. Wie te vertrouwen in deze hopeloze, grijze wereld? Natalia groeit op en komt voor een onmogelijke keuze te staan. Haar geheime verleden blijft haar achtervolgen.

Fragment

Auteur: Roxanne Veletzos
Auteur

Roxanne Veletzos is geboren in Boekarest, Roemenië. Als jong meisje verhuisde ze met haar familie naar Californië. Daar begon ze te schrijven over haar leven in Oost-Europa. Ze studeerde journalistiek en werkte als redacteur en marketingmanager. Natalia, haar debuutroman, is gebaseerd op het levensverhaal van haar moeder.

Edities & Details
Paperback: Natalia - Roxanne Veletzos
ISBN: 9789044354669
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 20-11-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Natalia - Roxanne Veletzos
ISBN: 9789044354676
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-11-2018
Prijs: € 7,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Historische fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical
Boeken
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws