Zoeken
Camilla Läckberg - Zusje

Zusje

Camilla Läckberg

Deel 4 van de succesvolle Fjällbacka-reeks
Over

Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau in Tanumshede hebben een rustige winter achter de rug. Maar nu de lente in aantocht is, heerst er grote opwinding. Tanumshede wordt namelijk het decor voor de realitysoap Fucking Tanum. Oud-deelnemers uit series als Big Brother gaan er een tijd wonen en werken.
Al snel wordt het stadje opgeschrikt door twee moorden. De soap die Tanumshede welvaart en landelijke bekendheid moest brengen, laat diepe sporen na omdat iemand nog oude rekeningen te vereffenen heeft. Lukt het Patrik om de dader te ontmaskeren?

Fragment

Quotes
NBD Biblion
'Op bloedstollende wijze wordt de spanning opgedreven en detail na detail ontvouwt de ware toedracht zich voor de lezer én de speurders.'
Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Edities & Details
Paperback: Zusje - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361568
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 21,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Zusje - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361575
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Audio download: Zusje - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361582
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 904 minuten

Bestel

Serie: Fjällbacka Vertaler: Wiveca Jongeneel Vertaler: Elina van der Heijden Voorlezer: Inge Ipenburg NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Ian Rankin - Vuurwerk
Ian Rankin
Ian Rankin - Hand en tand
Ian Rankin
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws