Zoeken
Julia Stagg - Met de Franse slag

Met de Franse slag

Julia Stagg

Over

De bewoners van het dorpje Fogas in de Franse Pyreneeën zijn helemaal van slag door een schokkende onthulling. Hun ¿auberge¿ is verkocht aan een Engels! echtpaar. Dat wordt een gastronomische ramp want iedereen weet dat de Engelsen niet kunnen koken (met uitzondering van Jamio Le Vert). De heethoofdige burgemeester Serge Papon belegt een spoedberaad om de nieuwe eigenaren Lorna en Paul Webster het leven zuur te maken voordat zij hun eerste pastis hebben geserveerd. Maar niet iedereen is gecharmeerd van de vertragingstactieken van de burgemeester. De dorpsroddel wordt opgeklopt tot astronomische proporties. Ondertussen hebben Lorna en Paul zo hun eigen problemen, waaronder een ernstig lekkend dak, miljoenen muizenkeutels, en hun ¿au minimum¿ beheersing van de Franse taal. Kortom, er moet nog heel veel gebeuren voordat er überhaupt gekookt kan worden ? en daar is geen woord Frans bij.

Auteur: Julia Stagg
Auteur

Julia Stagg woonde zes jaar in het Zuid-Franse departement Ariège aan de voet van de Pyreneeën, waar ze een kleine 'auberge' runde en het als haar plicht voelde de Fransen ervan te overtuigen dat sommige Engelsen wel degelijk kunnen koken. Nu verdeelt ze haar tijd tussen de Yorkshire Dales en de Pyreneeën.

Edities & Details
Paperback: Met de Franse slag - Julia Stagg
ISBN: 9789044358025
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-03-2022
Prijs: € 24,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Paperback: Met de Franse slag - Julia Stagg
ISBN: 9789044348699
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-04-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Met de Franse slag - Julia Stagg
ISBN: 9789044331875
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 301 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / General
Boeken
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws