Zoeken
Julia Stagg - Met de Franse slag

Met de Franse slag

Julia Stagg

Over

Lorna en Paul Webster laten hun baan, familie en vrienden in Engeland achter om in een auberge aan de voet van de Franse Pyreneeën een hotel-restaurant te beginnen. De bewoners van het dorp zijn helemaal van slag. Hun auberge verkocht aan een Engels echtpaar! Dat wordt een gastronomische ramp, want iedereen weet dat Engelsen niet kunnen koken. De lokale burgemeester Serge Papon belegt een spoedberaad. Alles wat mis kan gaan voor Lorna en Paul, gaat ook mis: opgelegde inspecties, een kapot dak, een lekkende olietank. Maar niet iedereen is gecharmeerd van de tactieken van de burgemeester. De dorpsroddel wordt opgeklopt tot astronomische proporties. En Lorna en Paul hebben zo hun eigen problemen.

Julia Stagg weet waarover ze schrijft: ze woont zelf in Zuid-Frankrijk en runt er een auberge. Haar debuut Met de Franse slag werd vervolgd in De dorpswinkel van Madame Josette en in Tour d'amour.

Auteur: Julia Stagg
Auteur

Julia Stagg woonde zes jaar in het Zuid-Franse departement Ariège aan de voet van de Pyreneeën, waar ze een kleine 'auberge' runde en het als haar plicht voelde de Fransen ervan te overtuigen dat sommige Engelsen wel degelijk kunnen koken. Nu verdeelt ze haar tijd tussen de Yorkshire Dales en de Pyreneeën.

Edities & Details
Paperback: Met de Franse slag - Julia Stagg
ISBN: 9789044348699
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-04-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Met de Franse slag - Julia Stagg
ISBN: 9789044331875
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 8,99

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Humoristische fictie THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / General
Boeken
Kathryn Hughes - De sleutel
Kathryn Hughes
Bridget Collins - Het verraad van Montverre
Bridget Collins
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws