Zoeken
Tineke Beishuizen - Het huis op de heuvel

Het huis op de heuvel

Tineke Beishuizen

Over

Oh, wat zou ik het hier paradijselijk rustig hebben als ik niet zo vaak m'n stoeltje zou verzetten. Want dat doe ik. Van de ene plek naar het andere hoekje, omdat het uitzicht steeds anders is en ik van alles zo geniet, dat ik er soms onrustig van word. Maar onrust ebt, net als haast, weg in het tijdloze vredige van deze omgeving.'
Het is 1988 als Tineke Beishuizen besluit een huisje op een Franse heuvel aan te schaffen. Na vier weken 'proefgedraaid' te hebben in een oppashuisje is Tineke om: ze wil haar drukke stadse leven kunnen afwisselen met het leven in een pittoresk Frans dorpje.

Fragment

Auteur: Tineke Beishuizen
Auteur

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin.
Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

Edities & Details
Paperback: Het huis op de heuvel - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789044348385
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-03-2015
Prijs: € 15,00
Omvang: 144 pagina's

Bestel

Digitale download: Het huis op de heuvel - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789048820122
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-03-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 141 pagina's

Bestel

NUR: 325 - Literaire columns THEMA: Reizen en vakantie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Literaire essays THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Frankrijk BISAC: FICTION / General BISAC: LITERARY COLLECTIONS / Essays BISAC: TRAVEL / Europe / France
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws