Zoeken
Pippa Wright - De verwende verloofde

De verwende verloofde

Pippa Wright

Over

Een roman die erom vraagt in één weekend verslonden te worden' Chantal van Gastel auteur van Zwaar verliefd

Na een mislukt huwelijk keert Kate terug naar Dorset waar ze is opgegroeid. Ze gaat in het huis van haar overleden grootmoeder wonen dat ze samen met haar zus Prue heeft geërfd. Kate wil even geen drukte om zich heen maar wordt gedwongen het huis te delen met Prue's verloofde Ben, een aardige maar ongemanierde hork. Kate kan het niet langer aanzien en besluit haar toekomstige zwager subtiel te gaan trainen. Het wordt een boeiend project - tot Kate te ver gaat.

De verwende verloofde: een spetterende roman met een schrijfstijl die bol staat van zelfvertrouwen. De auteur is een kanjer in het observeren van menselijk gedrag, zonder al te boosaardig te worden.

'Hilarisch en enorm vlot geschreven.' Bangersisters

'Net als bij de Shopaholic-serie van Sophie Kinsella veel 'giechelmomenten.' Heat

Pippa Wright, bestsellerauteur van Lizzy gaat los en Laat mij maar schuiven, woont in Londen en werkt in de uitgeverswereld.

Fragment

Auteur: Pippa Wright
Auteur

Pippa Wright, bestsellerauteur van Lizzy gaat los en Laat mij maar schuiven woont in Londen en werkt in de uitgeverswereld.

Edities & Details
Digitale download: De verwende verloofde - Pippa Wright
ISBN: 9789044343601
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Family Life
Boeken
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
Emily Henry - Book Lovers
Emily Henry
Senta Rich - Hotel 21
Senta Rich
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws