Zoeken
Isa Maron - Passiespel

Passiespel

Isa Maron

Over

Olga - goed huwelijk, twee kinderen, leuke baan - voelt zich gevangen in een eentonig bestaan. Om de spanning in haar huwelijk terug te brengen, stort ze zich met haar man in de wereld van kinky seks. In haar zoektocht naar overrompelende erotiek ontmoet ze een minnaar die haar meest geheime verlangens bevredigt.
Olga raakt verstrikt in het uitgekiende en gewaagde machtsspel van deze dominante man. Ze leert dat pijn en genot gevaarlijk dicht bij elkaar liggen. Bij hem is ze bijzonder, voor het eerst in tijden leeft ze weer echt. Maar als langzaam herinneringen aan haar traumatische jeugd loskomen, vlucht Olga roekeloos te diep in
de wereld van macht en onmacht.

Fragment

Auteur: Isa Maron
Auteur

Isa Maron debuteerde met Passiespel, dat werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Met vierdelige thrillerreeks De Noordzeemoorden schaarde ze zich definitief bij de beste thrillerschrijfsters van Nederland. De plaag is het bloedstollende verhaal over de uitbraak van een nieuwe, angstaanjagende ziekte.

Edities & Details
Paperback: Passiespel - Isa Maron
ISBN: 9789049953874
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-04-2013
Prijs: € 17,95
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Passiespel - Isa Maron
ISBN: 9789049953881
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-08-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 275 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Erotische fictie THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Bevat expliciet materiaal BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Erotica / General BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Patricia Snel - De Expat
Patricia Snel
Patricia Snel - De violiste
Patricia Snel
Saskia Noort - Huidpijn
Saskia Noort
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws