Zoeken
Kristina Ohlsson - Engelbewaarders

Engelbewaarders

Kristina Ohlsson

Over

In een bos aan de rand van Stockholm wordt het aan stukken gesneden lijk van een jonge vrouw gevonden. Ze wordt geïdentificeerd als Rebecca Trolle, een studente die twee jaar geleden is verdwenen. Wanneer Fredrika Bergman en haar team de dood van Rebecca onderzoeken, doen ze nog meer macabere vondsten. Het spoor leidt naar een oudere schrijfster en een obscure club van filmliefhebbers, die zich de Engelbewaarders noemt.

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson (1979) is geboren in Kristianstad in Zweden en woont nu afwisselend in Stockholm en Wenen. Ze is politiciloog en werkte tot voor kort als politiek analist voor de OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe). Daarvoor werkte ze voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en de geheime dienst. Haar succesvolle debuut Ongewenstis vertaald in 15 talen. Daarna verschenen Verzwegenen Engelbewaarders die beide werden genomineerd voor de Swedish Academy of Crime Writers' Award.

Edities & Details
Digitale download: Engelbewaarders - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044335781
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2012
Prijs: € 8,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Sebastian Fitzek - De weg naar huis
Sebastian Fitzek
Camilla Läckberg - Predikant
Camilla Läckberg
Stefan Ahnhem - Motief X
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws