Zoeken
Markus Zusak - De boodschapper

De boodschapper

Markus Zusak

Over

Bescherm de ruiten,
overleef de klaveren,
graaf diep met de schoppen,
voel de harten.

Ed Kennedy is een jonge taxichauffeur met weinig toekomstperspectief. Hij is een waardeloze kaartspeler, hopeloos verliefd op zijn beste vriendin Audrey, en verknocht aan zijn koffiedrinkende hond, de Portier. Er gebeurt niet veel in zijn leven, tot hij per ongeluk midden in een bankoverval terechtkomt. Dan krijgt hij zijn eerste speelkaart toegestuurd, een Ruiten Aas. Dat is het moment waarop Ed de boodschapper wordt. Uitverkoren om anderen onder zijn hoede te nemen, doorkruist hij de stad om mensen de helpende hand te bieden en waar nodig terecht te wijzen. Maar wie zit er achter Eds missie?

`Begin alleen aan dit boek als je het in één ruk uit kunt lezen - Publishers Weekly

`Zusaks personages, stijl en dialogen zijn geloofwaardig, goed doordacht, en waar nodig openhartig.- School Library Journal

Auteur: Markus Zusak
Auteur

Markus Zusak is de internationale bestsellerauteur van zes romans, waaronder de wereldberoemde, verfilmde klassieker De boekendief, waarvan wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren zijn verkocht. Zijn boeken zijn in meer dan veertig talen vertaald en hebben talrijke prijzen gewonnen. Markus Zusak woont met zijn gezin in Sydney, Australië.

Edities & Details
Paperback: De boodschapper - Markus Zusak
ISBN: 9789044332476
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2011
Prijs: € 19,95
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: De boodschapper - Markus Zusak
ISBN: 9789044333206
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: zelfbewustzijn en zelfbeeld THEMA: Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mysterie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Vertaalde fictie BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Emotions & Feelings BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Self-Esteem & Self-Reliance BISAC: FICTION / General
Boeken
Bridget Collins - Het verraad van Montverre
Bridget Collins
Rebecca F. Kuang - Yellowface
Rebecca F. Kuang
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws