Zoeken
Barbara Muller - Babyplanner

Babyplanner

Barbara Muller

Over

Barbara heeft als weddingplanner de leukste baan van de wereld. Haar leven bestaat uit feesten met haar vriendinnen Kate en Lisa, geld verdienen en dit zo snel mogelijk weer uitgeven aan kleding, schoenen en cocktails. Wanneer dit oppervlakkige leven haar tegen gaat staan, besluit ze haar relatie te verbreken en alleen op wereldreis te gaan. Als ze (geheel onverwacht) zwanger blijkt te zijn moet ze ingrijpende keuzes maken.

Vier jaar later ontmoet Barbara haar grote liefde Max en wil ze niets liever dan met hem een kindje krijgen. Maar Max draagt al jaren een geheim met zich mee en de periode waarin Barbara dacht via de natuurlijke weg zwanger te raken is definitief voorbij. Ze komt terecht in een wereld van talloze ziekenhuisbezoeken, behandelingen en gruwelhormonen. Lukt het haar om dit zware traject door te zetten en haar kinderwens in vervulling te laten gaan?

De babyplanner is het sprankelend geschreven, waargebeurde verhaal van een sterke jonge vrouw, die nooit had kunnen vermoeden dat vruchtbaarheid zon paradoxale manier rol in haar leven zou gaan spelen.

Auteur: Barbara Muller
Auteur

Ik ben Barbara Muller, gek op het leven, mijn dochters, mijn Macbook en Bikram Yoga. Ik ben klaar voor mijn nieuwe missie, een die wel eens grote gevolgen kan hebben voor onze samenleving.Barbara werkte als wedding planner en later als manager in de zorg. Ze is de auteur van De babyplanner en Omarm me. Haar derde roman Kind zonder stem is wederom een eerbetoon aan alle kinderen die in de verdrukking zijn geraakt. Barbara woont met haar gezin in Dordrecht.

Edities & Details
Digitale download: Babyplanner - Barbara Muller
ISBN: 9789044330571
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-01-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 242 pagina's

Bestel

NUR: 402 - Waargebeurde verhalen THEMA: Waargebeurde verhalen: algemeen THEMA: Bibliotheek en Informatiewetenschappen / Museologie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: FICTION / General BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Love & Romance BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / Motherhood BISAC: HEALTH & FITNESS / Pregnancy & Childbirth
Boeken
Tami Oldham Ashcraft - Adrift
Tami Oldham Ashcraft
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws