Zoeken
Arjen Terpstra - Eagleton-zegel

Eagleton-zegel

Arjen Terpstra

Over

Nadat zij door de meedogenloze Engelsen van hun geboortegrond zijn verdreven, waaieren de Eagletons uit over de wereld. Hun bloed mengt zich met dat van Schotten, indianen en Friezen, maar Iers blijven ze. Ze werken, vechten, lijden en beminnen en worden voortgedreven door een onbenoembare hartstocht. Wat hen verbindt zijn de helften van het gebroken Eagleton-zegel - sleutel tot het familiekasteel - die moeten worden samengesmolten om het lot van de familie om te buigen. John en Shay Eagleton, die het vege lijf weten te redden maar elkaar voorgoed uit het oog verliezen, John Hamilton, die zijn rusteloosheid niet kan intomen, Sinead van der Zee, die haar grote talent voor fotografi e ondergeschikt maakt aan haar koppigheid; hun levens worden bepaald door het lot en de liefde. Zij spelen ieder hun eigen rol in de eeuwenlange zoektocht naar hun Keltische oorsprong, waarbij ze gesteund worden door de machtige adelaars, het symbool van hun familiewapen én het symbool van eeuwige trouw.

Edities & Details
Digitale download: Eagleton-zegel - Arjen Terpstra
ISBN: 9789044329209
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 06-10-2010
Prijs: € 9,99

Bestel

NUR: 300 - Literaire fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical BISAC: FICTION / Sagas
Boeken
Kathryn Hughes - De sleutel
Kathryn Hughes
Kathryn Hughes - Het geheim
Kathryn Hughes
Martine Koelemeijer - Wil je met me scheiden
Martine Koelemeijer
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws