Zoeken
Simone Kortsmit - Ik vind jou

Ik vind jou

Simone Kortsmit

Over

Na het verlies van haar man logeert Valerie met de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt door geschreeuwbij de buren. Ze wil poolshoogte nemen, maar merkt dan dat haar dochter verdwenen is. Het meisje is door een gat in de heg gekropen en Valerie ziet nog net hoe de zwaargewonde buurvrouw Julia, vlak voor ze sterft, iets in het oor van Nicole fluistert. Daardoor neemt hun leven een dramatische keer. Valerie en haar dochter voelen zich bedreigd en slaan zelfs op de vlucht. Gelukkig is er de charmante Philip, die op het nippertje voorkomt dat Nicole wordt ontvoerd. Bij hem voelt Valerie zich veilig en kan ze de ellende even vergeten. Maar de geheimzinnige moordenaar rust niet voordat hij Nicole te pakken heeft. Langzaam wordt duidelijk waarom Julia is vermoord, en wat de dader van Nicole wil.

Edities & Details
Paperback: Ik vind jou - Simone Kortsmit
ISBN: 9789049501143
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-06-2010
Prijs: € 17,90
Omvang: 204 pagina's

Bestel

Digitale download: Ik vind jou - Simone Kortsmit
ISBN: 9789049501310
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 204 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: vrouwelijke detectives BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Stephen King - De buitenstaander
Stephen King
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws