Zoeken
Jodi Picoult - Voor de wolven

Voor de wolven

Jodi Picoult

Jodi Picoult kruipt in de huid van personages die voor onmogelijke keuzes worden gesteld. De lezer kan niet anders dan zich afvragen: wat zou ik doen in deze situatie?
Over

Wanneer een wolf niet langer van nut is voor zijn roedel, sluipt hij weg om alleen te sterven...

Luke Warren heeft zijn leven lang wolven bestudeerd in de bossen van Canada. Hij begrijpt hen beter dan zijn eigen gezinsleden. Op een nacht krijgt hij een auto-ongeluk en belandt dodelijk gewond in het ziekenhuis. Zijn volwassen zoon Edward en zijn puberdochter Cara beslissen samen over het lot van hun vader. Moeten ze wachten tot Luke uit zijn coma ontwaakt? Of mag hij waardig sterven?

Fragment

Auteur: Jodi Picoult
Auteur

Jodi Picoult is de auteur van De verhalenvertelster, Voor de wolven, De tiende cirkel en nog vele andere romans, die altijd de top van de New York Times-bestsellerlijst bereiken. Er zijn wereldwijd meer dan 26 miljoen exemplaren van haar boeken in omloop in 37 taalgebieden. Jodi woont met haar gezin in New Hampshire, Verenigde Staten.

Edities & Details
Audio download: Voor de wolven - Jodi Picoult
ISBN: 9789044364330
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-11-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 870 minuten

Bestel

Digitale download: Voor de wolven - Jodi Picoult
ISBN: 9789044337891
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Voorlezer: Margareth van Slijpe NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Medical BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / General
Boeken
Liese O'Hallaron Schwarz - Wat er te redden viel
Liese O'Hallaron Schwarz
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws