Zoeken
Camilla Läckberg - Zeemeermin

Zeemeermin

Camilla Läckberg

Deel 7 van de succesvolle Fjällbacka-reeks!
Over

In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord. In dezelfde periode ontvangt een kennis van het slachtoffer, schrijver Christian Thydell, anonieme dreigbrieven. Thydell is druk met de lancering van zijn roman Zeemeermin en heeft geen zin om de politie in te schakelen. Uitgerekend op de avond van de boekpresentatie krijgt hij weer een uiterst intimiderende brief. Erica Falck, bevriend met de jonge schrijver, maakt zich zorgen en laat een van de brieven aan Patrik zien. Hij realiseert zich eveneens dat Christian in groot gevaar is: de afzender koestert een enorme wrok jegens hem en komt naar voren als een zeer labiel persoon die geweld niet schuwt.

Auteur: Camilla Läckberg
Auteur

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 29 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestseller Box, het eerste deel van een spannende nieuwe trilogie.

Edities & Details
Paperback: Zeemeermin - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361506
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 14-02-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Zeemeermin - Camilla Läckberg
ISBN: 9789044361513
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 14-02-2022
Prijs: € 11,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Box
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Sarah Pinborough - Over haar lijk
Sarah Pinborough
Camilla Läckberg - Oorlogskind
Camilla Läckberg
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws