Zoeken
Carry Slee - Dochter van Eva

Dochter van Eva

Carry Slee

Het aangrijpende vervolg op Moederkruid
Over

Het meisje uit Moederkruid, dat de wereld om zich heen maar moeilijk te begrijpen vond, is ouder geworden. Thuis is de toestand niet veel verbeterd, en als haar zus het huis uit gaat, besluit ze het heft in eigen hand te nemen. Ze gaat op zoek naar een nieuwe moeder in plaats van haar excentrieke, neurotische moeder.

Ze overweegt haar lerares Frans, de gymlerares en de rectrix, maar zij blijken allemaal niet geschikt. En dan, wanneer het meisje ziek is, dient zich uit onverwachte hoek een potentiële moeder aan. Dochter van Eva is het ontroerende en indringende relaas van een pubermeisje op zoek naar de liefde van een moeder.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Dochter van Eva - Carry Slee
ISBN: 9789044364170
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-05-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 300 minuten

Bestel

Paperback: Dochter van Eva - Carry Slee
ISBN: 9789044364224
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 21-03-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Dochter van Eva - Carry Slee
ISBN: 9789044364187
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-03-2022
Prijs: € 7,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Voorlezer: Hymke de Vries NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Biografische fictie THEMA: Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Nederland THEMA: Late 20ste eeuw (ca. 1950 tot ca. 1999 THEMA: Ouderschap: advies en kwesties BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Romance / LGBT / Lesbian BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Life Stages / Adolescence
Boeken
Tineke Beishuizen - Zusjes op leven en dood
Tineke Beishuizen
Claudia Biegel - Foute Sarah's
Claudia Biegel
Judith Visser - In seizoenen
Judith Visser
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws