Zoeken
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma - Tussen drie vrouwen

Tussen drie vrouwen

Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma

Een spannende, intieme erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen
Over

Drie vrouwen - een Marokkaanse, een studente en een moeder - stranden op de luchthaven van Marrakesh, hun vlucht is uitgesteld en noodgedwongen moeten ze samen de nacht op een hotelkamer doorbrengen. Ze verschillen veel van elkaar: door hun leeftijd en culturele achtergrond komen ze in het dagelijks leven niet met elkaars werelden in aanraking. Die nacht delen ze intieme bekentenissen, met het idee dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Maar het blijkt de basis voor een hechte vriendschap, die ze aanmoedigt zichzelf te ontdekken en hun opvattingen over liefde, seks en genot los te durven laten.

Een uitgedoofd seksleven, exposing, sekswerk, tantracursussen, intieme gesprekken en een seksuele ontdekkingstocht, alles komt voorbij.

Naar een idee van Elle van Rijn.

Auteur: Yvanka van der Zwaan
Auteur

Yvanka van der Zwaan is freelance fondsenwerver voor diverse nonprofitorganisaties en co-ouder van drie kinderen. Ze is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up. 19% kans op geluk is haar eerste roman. Ze schreef daarnaast mee aan Wat zij elkaar vertelden.

Auteur: Emily Reekers
Auteur

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah's Dream. Voorjaar 2022 verschijnt haar debuutroman Wij zijn vrij. Daarnaast is Emily co-auteur van Wat zij elkaar vertelden.

Auteur: Naïma
Auteur

Edities & Details
NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Erotische romance THEMA: Islam THEMA: Relationships: friends / peer groups THEMA: Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk THEMA: Geslacht en seksualiteit, sociale aspecten THEMA: Begin 21e eeuw c 2000 tot c 2050 THEMA: Nederland BISAC: DRAMA / Women Authors BISAC: FICTION / Erotica / General BISAC: FICTION / Romance / Multicultural & Interracial BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: RELIGION / Islam / General
Boeken
Yvanka van der Zwaan - 19% kans op geluk
Yvanka van der Zwaan
Myrthe van der Meer - UP
Myrthe van der Meer
Elle Eggels - De achtste zuster
Elle Eggels
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws