Zoeken
Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma - Tussen drie vrouwen

Tussen drie vrouwen

Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma

Een spannende, intieme erotische ontdekkingstocht van drie vrouwen
Over

Drie vrouwen - een Marokkaanse, een studente en een moeder - stranden op de luchthaven van Marrakesh, hun vlucht is uitgesteld en noodgedwongen moeten ze samen de nacht op een hotelkamer doorbrengen. Ze verschillen veel van elkaar: door hun leeftijd en culturele achtergrond komen ze in het dagelijks leven niet met elkaars werelden in aanraking. Die nacht delen ze intieme bekentenissen, met het idee dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Maar het blijkt de basis voor een hechte vriendschap, die ze aanmoedigt zichzelf te ontdekken en hun opvattingen over liefde, seks en genot los te durven laten.

Een uitgedoofd seksleven, exposing, sekswerk, tantracursussen, intieme gesprekken en een seksuele ontdekkingstocht, alles komt voorbij.

Naar een idee van Elle van Rijn.

Auteur: Yvanka van der Zwaan
Auteur

Yvanka van der Zwaan is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up. Ze debuteerde met 19% kans op geluk en maakt samen met Kluun de succesvolle podcast Help, ik heb een puber. Samen met Emily Reekers en Naïma schreef ze de roman Tussen drie vrouwen.

Auteur: Emily Reekers
Auteur

Emily Reekers (1992) is schrijver, scenarist en regisseur. Ze studeerde Scenario aan de Nederlandse Filmacademie. Het mede door haar geschreven scenario Beenlampman ging in première op het Nederlands Filmfestival, net als haar regiedebuut Hannah's Dream. Ze debuteerde met Wij zijn vrij en schreef samen met Yvanka van der Zwaan en Naïma de roman Tussen drie vrouwen.

Auteur: Naïma
Auteur

Naïma is het pseudoniem van een Marokkaanse schrijfster. Samen met Emily Reekers en Yvanka van der Zwaan schreeft ze de roman Tussen drie vrouwen.

Edities & Details
Paperback: Tussen drie vrouwen - Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma
ISBN: 9789044363401
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 04-07-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Tussen drie vrouwen - Yvanka van der Zwaan, Emily Reekers, Naïma
ISBN: 9789044363418
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 04-07-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Erotische romance THEMA: Islam THEMA: Relationships: friends / peer groups THEMA: Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk THEMA: Geslacht en seksualiteit, sociale aspecten THEMA: Begin 21e eeuw c 2000 tot c 2050 THEMA: Nederland BISAC: DRAMA / Women Authors BISAC: FICTION / Erotica / General BISAC: FICTION / Romance / Multicultural & Interracial BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: RELIGION / Islam / General
Boeken
Myrthe van der Meer - UP
Myrthe van der Meer
Marc van Bree - Herman
Marc van Bree
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws