Zoeken
Saskia Noort - Huidpijn

Huidpijn

Saskia Noort

Het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe
Over

Huidpijn is Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Tijdelijk is Huidpijnverkrijgbaar als unieke Limited edition met roze op snee.

Ieder mens heeft een duistere kant. Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde en daarmee haar droom dreigt te verliezen, en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door haar vrienden, familie en eigen verstand in de steek gelaten te worden.

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar thrillers werden tot nu toe meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen en is bewerkt voor televisie, film en theater. Ze is door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs geëerd met de Meesterprijs voor haar gehele oeuvre.

Fragment

Auteur: Saskia Noort
Auteur

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. Dit jaar viert Saskia Noort 20 jaar schrijverschap.

Edities & Details
Audio download: Huidpijn - Saskia Noort
ISBN: 9789044367966
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-09-2023
Prijs: € 12,99

Bestel

Paperback: Huidpijn - Saskia Noort
ISBN: 9789026331398
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-07-2016
Prijs: € 19,99
Omvang: 230 pagina's

Bestel

Voorlezer: Carly Wijs NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Katrien Van Effelterre - Levend aas
Katrien Van Effelterre
Camilla Läckberg - Vrouwen zonder genade
Camilla Läckberg
Saskia Noort - Bonuskind
Saskia Noort
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws