Zoeken
Tess Gerritsen - De laatste sterft

De laatste sterft

Tess Gerritsen

Over

De levens van drie kinderen raken door extreem gruwelijke gebeurtenissen met elkaar verweven: eerst worden hun families vermoord, daarna hun pleeggezinnen. Ze blijven als enige overlevenden over. De kinderen worden in veiligheid gebracht op de streng beveiligde kostschool Evensong, een internaat voor zwaar getraumatiseerde kinderen dat is opgericht door leden van de Mefisto Club.

Patholoog-anatoom Maura Isles vertrouwt de gang van zaken op de school niet en wil dat de zestienjarige Julian 'Rat' Perkins, die ze kent van een eerdere zaak en ook op Evensong verblijft, een ander onderkomen zoekt. Samen met rechercheur Jane Rizzoli stort ze zich op het onderzoek naar de moorden op de families.

Tess Gerritsen is arts en een internationale bestsellerauteur. Ze verwierf grote bekendheid met haar thrillers uit de Rizzoli & Isles-serie, die ook zeer succesvol verfilmd zijn als televisieserie. Haar thrillers worden in meer dan 40 landenvertaald en hebben een miljoenenpubliek.

'Moorddadig goed' - Margriet

Fragment

Auteur: Tess Gerritsen
Auteur

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Edities & Details
Audio download: De laatste sterft - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044360912
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-10-2020
Prijs: € 12,99
Speelduur: 660 minuten

Bestel

Paperback: De laatste sterft - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044358742
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-06-2019
Prijs: € 24,50
Omvang: 416 pagina's

Bestel

Digitale download: De laatste sterft - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044337068
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-10-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Serie: Rizzoli & Isles Voorlezer: Sandra Jonkman NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Misdaad en mysterie: vrouwelijke detectives BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Ian Rankin - Blindeman
Ian Rankin
Ian Rankin - Gerechtigheid
Ian Rankin
Ian Rankin - Valstrik
Ian Rankin
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws