Zoeken
Senta Rich - Hotel 21

Hotel 21

Senta Rich

Nette kamers. Rommelige levens.
Over

Noelle is een efficiënte en vriendelijke hotelschoonmaakster, een echte modelwerknemer. Dat wil ze je tenminste laten denken. Het probleem is dat ze het niet kan laten om een kleine 'souvenirtjes' mee te nemen als ze aan het werk is. En tegen de tijd dat de hotelgasten het opmerken, is ze al lang verdwenen.

Wanneer ze bij haar 21e hotel (een vijfsterrenhotel) begint, is ze vastbesloten om haar record van één maand voordat ze verdacht wordt te verbreken. Maar haar nieuwe collega's blijken warme, vriendelijke, gecompliceerde vrouwen, en voor het eerst in haar leven vormt Noelle echte connecties. Hoe meer ze Noelle omarmen in hun hechte groepje, hoe moeilijker het voor Noelle wordt om onopgemerkt haar schatkist aan te vullen.

Zullen de vrouwen in Hotel 21 haar de moed geven om haar leven drastisch te veranderen of zullen haar oude gewoontes haar blijven achtervolgen?

Fragment

Auteur: Senta Rich
Auteur

Senta Rich begon haar carrière als copywriter voor reclamespots. Nu is ze tv-maker voor de BBC, Amazon Prime en andere grote internationale netwerken. Ze komt oorspronkelijk uit Londen, maar woont nu in Dublin met haar man en zoon. Hotel 21 is haar debuutroman.

Edities & Details
Paperback: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366839
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366853
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Audio download: Hotel 21 - Senta Rich
ISBN: 9789044366846
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 03-10-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 500 minuten

Bestel

Vertaler: Nellie Keukelaar Voorlezer: Kirsten Fennis NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Humoristische fictie THEMA: Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen THEMA: Gezinsleven fictie BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Humorous / General BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / LGBT / General
Boeken
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
Kathryn Stockett - Een keukenmeiden roman
Kathryn Stockett
Mary Paulson-Ellis - De erfenis van Solomon Farthing
Mary Paulson-Ellis
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws