Zoeken
Ali Hazelwood - Love, Theoretically

Love, Theoretically

Ali Hazelwood

Liefde is als fysica: hoe geweldig de theorie ook is, je hebt ook praktijk nodig.
Over

Theoretische fysicus Elsie Hannaway leeft in een multiversum: om haar schamele salaris als wetenschapper te compenseren biedt ze haar diensten aan als nepvriendin. Maar op een dag botsen haar parallelle werelden: de irritant aantrekkelijke Jack Smith - die haar kent als de vriendin van zijn broer en als bibliotheekmedewerkster - moet beslissen of ze haar droombaan bij MIT krijgt. Bovendien voert hij als experimentele fysicus een bittere vete tegen de theoretische fysica. Elsie bevindt zich op een wetenschappelijk slagveld en moet zichzelf ook nog verdedigen tegen Jacks zwaartekrachtveld. Of wordt het tijd dat Elsie haar theorieën over liefde in de praktijk brengt?

Auteur: Ali Hazelwood
Auteur

Ali Hazelwood komt oorspronkelijk uit Italië en woonde in Duitsland en Japan voordat ze naar de VS verhuisde om te promoveren in de neurowetenschappen. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is, houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

Edities & Details
Paperback: Love, Theoretically - Ali Hazelwood
ISBN: 9789044366860
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 21-03-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Vertaler: Marjet Schumacher NUR: 343 - Romantiek NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Erotische romance BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Romance / New Adult BISAC: FICTION / Romance / Romantic Comedy
Boeken
Emily Henry - Beach Read
Emily Henry
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws