Zoeken
Sara Nisha Adams - De schemertuin

De schemertuin

Sara Nisha Adams

Twee ruziënde buren komen nader tot elkaar door een verwaarloosde stadstuin opnieuw tot leven te brengen.
Over

Eastbourne Road, Londen. Tussen de huizen op nummer 77 en 79 ligt een gedeelde tuin. Ooit was het een prachtig stukje groen, een oase van rust in een bruisende stad. Nu is de tuin verwaarloosd en overwoekerd. Buren Winston en Bernice vinden dat niet erg - hun huizen mogen de tuin dan wel delen, meer hebben ze niet met elkaar gemeen.

Maar op een dag wordt er een mysterieus pakketje bezorgd. Het zijn foto's van de tuin toen deze nog in bloei stond - levendig met bloemen en wilde dieren, toen hij bezocht werd door mensen uit alle hoeken van de gemeenschap. Probeert iemand hen wat te vertellen?

Een zaadje is geplant: Winston en Bernice leggen hun wapens neer en trekken hun tuinhandschoenen aan. Terwijl ze graven en planten, schrobben en water geven, begint de tuin uit zijn winterslaap te ontwaken - en ook het ijs tussen Winston en Bernice begint te ontdooien. Kan de tuin helpen bij het opbloeien van het verloren groepsgevoel in de gemeenschap? Met een beetje hulp van de geheimzinnige tuinier die pakketjes stuurt, groeien Winston en Bernice steeds meer naar elkaar toe.

Auteur: Sara Nisha Adams
Auteur

Sara Nisha Adams is een auteur van Indiase en Britse afkomst. Wanneer ze niet aan het schrijven is, werkt ze als acquirerend redacteur bij Penguin Random House. Sara woont in Noord-Londen met haar partner en haar kat.

Edities & Details
Paperback: De schemertuin - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365597
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 21-02-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: De schemertuin - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365603
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 21-02-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Audio download: De schemertuin - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365610
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 21-02-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 600 minuten

Bestel

Vertaler: Gerda Lok-Bijzet Voorlezer: TBA NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / General
Boeken
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block
Emily Henry - Beach Read
Emily Henry
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws