Zoeken
Anders de la Motte - De bergkoning

De bergkoning

Anders de la Motte

Eerste deel van spectaculaire nieuwe Zweedse thrillerserie
Over

Leonore Asker zit midden in een spraakmakende ontvoeringszaak als ze wordt overgeplaatst naar de afdeling Verloren Zielen, een eenheid voor vreemde cold cases. Ondanks de vernedering wordt Asker al snel gegrepen door een eigenaardige zaak. Iemand heeft kleine, onheilspellende figuren in een modeltreinban geplaatst, en een daarvan blijkt de ontvoerde vrouw voor te stellen. Als het onderzoek haar naar de wereld van verlaten gebouwen leidt, neemt Asker contact op met urban exploring-fanaat Martin Hill. Samen komen ze erachter dat er in het hart van een berg een zonderlinge vorm van kwaad schuilt.

Auteur: Anders de la Motte
Auteur

Anders de la Motte is een voormalig politieagent en IT-beveiliger en een van de meest geliefde misdaadschrijvers van Zweden. Hij is de auteur van verschillende misdaadromans, waaronder het spannende Skåne Quartet. De bergkoning is het eerste deel in zijn langverwachte nieuwe Leo Asker-serie.

Edities & Details
Paperback: De bergkoning - Anders de la Motte
ISBN: 9789044368680
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 10-09-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Digitale download: De bergkoning - Anders de la Motte
ISBN: 9789044368697
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 10-09-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Serie: Leo Asker Vertaler: Hans Kloos NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie THEMA: Zweden BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Boeken
Sara Blædel - Blauw bloed
Sara Blædel
Kristina Ohlsson - Verdronken
Kristina Ohlsson
Ian Rankin - Gedenk de doden
Ian Rankin
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws