Zoeken
Tess Gerritsen - Verdwijn

Verdwijn

Tess Gerritsen

Over

ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVEN
Een naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk opent de ogen.
De nog levende vrouw wordt bliksemsnel naar het ziekenhuis overgebracht. Maar iets bizars verandert in iets dodelijks. Met schokkende, koelbloedige precisie vermoordt ze een bewaker en gijzelt enkele mensen. Waaronder een zwangere patient: rechercheur Jane Rizzoli. Wie is deze gewelddadige vrouw en wat wil ze? Terwijl de uren van zinderende spanning doortikken, voegt Maura zich bij Janes echtgenoot, FBI-agent Gabriel Dean, in een poging de identiteit van de geheimzinnige moordenares te achterhalen. Alleen Jane, in de val met de gewapende, waanzinnige vrouw, bezit de sleutel tot het mysterie... als ze het overleeft.
Tess Gerritsen liet een succesvolle praktijk als internist in de steek om zich te concentreren op haar carrière als schrijver... Ze verwierf wereldwijde faam met bestsellers als De chirurg, De leerling, De zondares en Zustermoord. Tess Gerritsen woont in Maine, VS. Bezoek ook haar
website: www.tessgerritsen.com.

Fragment

Quotes
Boekreviews.nl
'Verdwijn lees je in een ruk uit en is zo spannend dat je het niet naast je neer kunt leggen.'
De Volkskrant
'Tess Gerritsen stelt nooit teleur. Ook deze keer niet.'
tantebelle.home.blog
'Tess Gerritsen slaagt er weer in om twee verschillende verhaallijnen perfect naar elkaar te doen groeien.'
Auteur: Tess Gerritsen
Auteur

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Edities & Details
Audio download: Verdwijn - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044360943
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-08-2020
Prijs: € 12,99
Speelduur: 705 minuten

Bestel

Paperback: Verdwijn - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044358452
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-08-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Verdwijn - Tess Gerritsen
ISBN: 9789044330892
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-01-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Serie: Rizzoli & Isles Voorlezer: Sandra Jonkman NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Kristina Ohlsson - Verdronken
Kristina Ohlsson
Ian Rankin - Dode zielen
Ian Rankin
Kristina Ohlsson - Stormwacht
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws