Zoeken
Kristina Ohlsson - Paradijsoffer

Paradijsoffer

Kristina Ohlsson

Over

Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt door een terroristische organisatie gedreigd dat de Boeing zal ontploffen als er niet wordt voldaan aan hun eisen. Inspecteur Alex Recht roept de hulp in van Fredrika Bergman, inmiddels werkzaam bij het Ministerie van Justitie, die belast is met een uitwijzingszaak. Terwijl de uren voorbij tikken en Alex en Fredrika uit alle macht proberen deze ramp tot een goed einde te brengen, cirkelt de Boeing in de lucht. De brandstofteller staat bijna op nul.

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson (1979) is geboren in Kristianstad in Zweden en woont nu afwisselend in Stockholm en Wenen. Ze is politiciloog en werkte tot voor kort als politiek analist voor de OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe). Daarvoor werkte ze voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en de geheime dienst. Haar succesvolle debuut Ongewenstis vertaald in 15 talen. Daarna verschenen Verzwegenen Engelbewaarders die beide werden genomineerd voor de Swedish Academy of Crime Writers' Award.

Edities & Details
Paperback: Paradijsoffer - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044358094
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-03-2020
Prijs: € 19,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Paradijsoffer - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044340457
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-11-2013
Prijs: € 6,99
Omvang: 371 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Stephen King & Owen King - Schone slaapsters
Stephen King & Owen King
Milou van der Will - Stil in de stad
Milou van der Will
Aefke ten Hagen - Tijdens kantooruren
Aefke ten Hagen
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws