Zoeken
Tineke Beishuizen - Oud zeer

Oud zeer

Tineke Beishuizen

Over

Een baksteen door de ruit is het begin van een reeks bedreigende gebeurtenissen die het leven van psycholoog Anne Verheul steeds meer ontregelen. Terwijl haar collega's Derk en Marleen proberen de praktijk voor psychotherapie zo goed mogelijk te runnen, raakt Anne langzaam maar zeker de grip op haar leven kwijt. Niemand om haar heen gelooft wat voor haarzelf steeds duidelijker wordt: er is iemand op haar ondergang uit.

'Beishuizen [...] weet de totale ontreddering in een sluitend en spannend verhaal hoog op te voeren. Haar beste boek.' Friesch Dagblad

'Soepel geschreven [...]. De spanning kruipt ongemakkelijk op [...].' Vrij Nederland

Auteur: Tineke Beishuizen
Auteur

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin.
Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

Edities & Details
Paperback: Oud zeer - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789044358391
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-08-2019
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense
Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort
Milou van der Will - Stil in de stad
Milou van der Will
Graham Norton - Bewaring
Graham Norton
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws